Hehe...

Fan knappt 1 vecka kvar sedan drar ja te huvudstaden ett par dagar:)
enda som förstör allt är att jag mest troligt kmr hoppa på kryckor då med-.-
ska ju för fan på konsert på torsdagen och på fredagen ska ja ju på grönan samt massa shopping! hur i helvete ska de gå med kryckor?:S
aja bara å bita ihop och hoppa fram.

pratade med min studiehandledare idag också och som tur är så får jag ledig de dagar som behövs:)
hade ju åkt även om ja inte fått de men lite drygt å sjukanmäla sig dåXD

sen hörde min praktikledare av sig idag, lr ja en av dem, och hon skulle jobba på sågen hela veckan så ja kunde inte åka med henne å min andra praktiledare jobbar inte just nu då hon har lite problem med ryggen...
jävla tajmat då jag ändå inte skulle kunna åka med den här veckan men nu slapp jag bli sjukanmäld där utan ska plugga hemifrån så får närvaro ändå^^

och imorn klockan 2 får jag förhoppningsvis reda på vad fan som är fel på min fotled. ska till sjukgymnasten som ska avgöra vad som är fel och om jag kmr behöva operation eller inte.
filmade btw min fotled idag och vad som händer om jag rör foten, inte så mysigt  ska ja säga o.o där är en sena som hoppar upp på fotknölen och fastnar där så jag måste trycka tillbaka den med handen...och det händer varenda gång ja rör foten:S så något är ju uppenbarligen fel.

ska iaf ladda upp filmen på youtube senare och lägga in här på bloggen så ni får seXD anledningen te att ja filmade från början va för att en kompis vill se hur de ser ut som, och tro mig det ser inte så jefla trevligt ut.
och ont av bara satan gör de också.

Så kmr fan kräva en remiss till en specialist lr nåe imorn om hon inte 'hittar något fel' för jag är inte ens utbildad och fattar att något är jävligt fel.
En sena som ska gå under fotknölen ska inte kunna hoppa upp på den och fastna så fort man rör foten.
Det ska inte göra ondare och ondare efter lite drygt en vecka när man inte använt foten överhuvudtaget utan enbart hoppat på kryckor och suttit stilla.
alltså, något är jävligt fel!

aja ska se på tv. bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0